Македонските репрезентативци со подарок за најмалите членови на КЛ7 Струга

//Македонските репрезентативци со подарок за најмалите членови на КЛ7 Струга

Македонските репрезентативци со подарок за најмалите членови на КЛ7 Струга

Еден од нашите пријатели, Алпско млеко, оваа година обезбеди ранци за секое дете од нашите селекции во Струга, Свети Николе и Кисела Вода. Македонските репрезентативци и членови на КЛ7 Струга своите ранци ги подарија на најмалите членови на школата за ракомет КЛ7 Струга, знаејќи дека токму тие дечиња најмногу ќе се израдуваат на подарокот.
Алпско млеко, како дел од групацијата Лакталис и оваа година е партнер на проектот на капитенот, #РакометЗаСекоеДете и на ракометниот камп кој секој јуни се одржува во Охрид.

 

2018-11-05T09:26:56+00:00 November 5th, 2018|Струга|0 Comments