На тренинг кај најмалите ракометари во Стојаково

//На тренинг кај најмалите ракометари во Стојаково

На тренинг кај најмалите ракометари во Стојаково

На тренинг со најмалата група во Стојаково под водство на тренер Лилјана Новоселска-Трпчевска.

2018-10-28T17:50:59+00:00 October 28th, 2018|Галерија|0 Comments