Голмански тренинг со пионерите КЛ7 Кисела Вода

//Голмански тренинг со пионерите КЛ7 Кисела Вода

Голмански тренинг со пионерите КЛ7 Кисела Вода

Голмански тренинг за пионерите од КЛ7 Кисела Вода во Круме Кепески. Со нашите надежи работи поранешниот голман Виктор Николовски.

2018-10-22T08:29:50+00:00 October 22nd, 2018|Галерија|0 Comments