На тренинг во Делчево

//На тренинг во Делчево

На тренинг во Делчево

Оваа година Делчево стана дел од нашата ракометна школа „Кирил Лазаров 7“, дванаесета по ред, со што Источна Македонија ја доби втората школа КЛ7 по онаа во општина Чешиново – Облешево. Тренери во школата на капитенот се Драган Пешовски и Влатко Димитровски.

2019-08-14T11:50:59+00:00 October 10th, 2018|Делчево|0 Comments