Ѓоргоноски како засилување на тренингот наменет за одбрана

//Ѓоргоноски како засилување на тренингот наменет за одбрана

Ѓоргоноски како засилување на тренингот наменет за одбрана

Нашите пионери од Кисела Вода предводени од тренерскиот тандем Никчевиќ-Котески на тренингот подготвен за увежбување на сегментот одбрана како “појачување” го имаа поранешниот македонски репрезентативец Горан Ѓоргоноски. Тренингот стартуваше со вежби кои за главна цел имаа да ги “подготват” нозете за тренинг со многу движења, промена на правец и многу дуели, а заврши со почетна едукација за тоа како треба играчот да биде поставен и да се движи на својата позиција.

2018-09-29T09:16:24+00:00 September 29th, 2018|Галерија|0 Comments