На тренинг во Кисела Вода со Влатко Котески

//На тренинг во Кисела Вода со Влатко Котески

На тренинг во Кисела Вода со Влатко Котески

Школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“ од оваа сезона започна со тренинзи и во ракометна „Кисела Вода“, таму тренизите покрај тоа што ќе се одржуваат во населба Драчево, ќе има и во ОУ „Кирил Пејчиновиќ“, а со нив ќе работи поранешниот репрезентативец проф. Влатко Котески.

Термините во ОУ „Кирил Пејчиновиќ“ се секој понеделник од 18 часот, петок од 16 часот и сабота од 10 часот.

Се гледам во сала !

2018-09-22T16:34:10+00:00 September 22nd, 2018|Галерија|0 Comments