Прв тренинг во ОУ “Климент Охридски”

//Прв тренинг во ОУ “Климент Охридски”

Прв тренинг во ОУ “Климент Охридски”

Покрај тоа што тренинзите се одржуваат во ОУ „Климент Охридски“, децата од школата на капитенот ќе имаат тренинзи и во салата на ОУ “Коле Канински”, и двете групи ќе тренираат три пати неделно. Во ОУ „Климент Охридски“ тренинзите ќе се одржуваат секој понеделник и четврток од 20:30 и во сабота од 9 часот, додека тренинзите во ОУ “Коле Канински” се секој вторник и петок од 19:30 и сабота од 11 часот

Се гледаме во сала !

2018-09-21T12:20:56+00:00 September 20th, 2018|Галерија|0 Comments