Тренинг натпревар со многу жар и желба за победа

//Тренинг натпревар со многу жар и желба за победа

Тренинг натпревар со многу жар и желба за победа

Девојчињата и момчињата од генерација 2006/07 и помали, кои своите тренинзи ги одржуваат во скопската населба Аеродром под водство на тренерите Здравка Дамовска и Иван Никчевиќ синоќа во салата при ОУ „Блаже Конески“ одиграа тренинг натпревари со многу жар и желба за докажување. Следени од своите родители малите ракометарчиња се надигруваа и уживаа во ракометната игра.

2018-06-01T09:51:40+00:00 June 1st, 2018|Аеродром|0 Comments