На тренинг во Куманово

//На тренинг во Куманово

На тренинг во Куманово

Иако доаѓа крајот на школската година а со тоа и крај на ракометната сезона, тренинзите во Куманово се одвиваат со 100 процентна присутност на децата.

2018-05-22T07:57:17+00:00 May 22nd, 2018|Куманово|0 Comments