Пријателски натпревари помеѓу ракометните школи Богданци и Стојаково

/, Стојаково/Пријателски натпревари помеѓу ракометните школи Богданци и Стојаково

Пријателски натпревари помеѓу ракометните школи Богданци и Стојаково

По отворањето на нашите школи во Богданци и Стојаково во текот на минатата година, овој викенд двете школи за првпат одиграа пријателски натпревари во салата во Стојаково.  Се одиграа два натпревари во машка и женска конкуренција, во кои дечињата уживаа на терен а големиот број заинтересирани родители беа нивна подршка од трибините.

2018-05-21T15:46:37+00:00 May 21st, 2018|Богданци, Стојаково|0 Comments