КЛ7 Струга не дозволи изненадување во “езерското” дерби со Охрид

//КЛ7 Струга не дозволи изненадување во “езерското” дерби со Охрид

КЛ7 Струга не дозволи изненадување во “езерското” дерби со Охрид

Во максимално фер и коректна атмосфера помина денешното езерско дерби, Охрид – КЛ7 Струга во кое нашите момци на крајот извојуваа и повеќе од убедлива победа.

Дејан Џигероски во еден дел од играта покажа зошто е на списокот на националната селекција, а по одигрување на “фластер” над него Симоноски, Гучески, Стојков, Брлакоски и останатите продолжија да играат на високо ниво.

За обележување и минутажата на нашите најмлади играчи Ѓоргоски, Христоски и Шулески кои покажуваат одлични игри, а на голот покрај првиот голман Петрески се посигурен е “малиот” Исмаилоски.

На крај семафорот покажуваше резултат 23:35 за нашите момци

2018-04-20T15:56:19+00:00 April 20th, 2018|Струга|0 Comments