Пријателски натпревар со ракометната школа АС-А

//Пријателски натпревар со ракометната школа АС-А

Пријателски натпревар со ракометната школа АС-А

Нашата ракометна школа од Куманово предводена од Катерина Николовска и Валентина Николовска одиграа пријателски натпревар со ракометната школа АС-А од Скопје.

Во преден план на овој пријателски натпревар беше дружењето и забавата на овие млади ракометари. Преку игра да се научат правилата на ракометот.

 

2018-02-05T09:12:29+00:00 February 5th, 2018|Куманово|0 Comments