По празниците школите на капитенот повторно стартуваат со тренинзи

//По празниците школите на капитенот повторно стартуваат со тренинзи

По празниците школите на капитенот повторно стартуваат со тренинзи

Беа добри ученици во училиште, добри ученици во школата на капитенот и по заслужениот зимски распуст преку 500 дечиња од 11 школи низ Македонија се враќаат во сала. За да продолжат со тренинзите на омилениот спорт.

Скопје 

15.01.2018 продолжуваме во истите термини

Свети Николе

08.01.2018 понеделник, среда и петок од 16 часот

Тетово

29.01.2018 понеделник и четврток од 17 часот.

Чешиново-Облешево

15.01.2018 понеделник, среда и петок (прва група од 16 часот, втора  група од 17 часот)

Куманово

09.01.2018 тренинзите ќе се одржуваат во ООУ „Браќа Миладиновци“, вторник, четврток и сабота (мала група од 15 часот, голема група од 16 часот)

Струга

15.01.2018 продолжуваме во истите термини, за време на распустот контактирајте го Вашиот тренер Дејан Коцарески

Охрид

23.01.2018 тренинзите ќе се одржуваат во ОУ Христо Узунов од 18:40 мала група, во ОУ Григор Прличев од 20:30 голем група.

Стојаково

12.01.2018 тренинзите стартуваат од петок во 16 часот, нареден тренинг сабота од 09 часот, мала група од 15 часот.

Богданци

16.01.2018 вторник и четврток од 16 часот, сабота од 11 часот

За повеќе информации за школата за ракомет контактирајте не преку нашата Facebook страница или контактирајте го Вашиот тренер од школата

Ви благодариме

 

2018-01-04T17:43:46+00:00 January 4th, 2018|Главни Новости|0 Comments