ЛАДНА партнер на школата за ракомет “Кирил Лазаров 7”

ЛАДНА партнер на школата за ракомет “Кирил Лазаров 7”

Брендот ЛАДНА ова лето стана партнер на ракометниот камп на капитенот кој се оддржува во Охрид на кој учествуваат преку 300 деца од неколку земји..

Од септември сорaботката се прошири и со школата за ракомет “Кирил Лазаров 7”. ЛАДНА го поддржува и овој проект кој се реализира низ 11 градови со преку 450 деца, затоа што е во насока на развој на спортот, младите, здравјето .

Тимот на ЛАДНА својата општествена одговорност ја насочува кон едуцикација на најмладите за важноста од конзумирање чиста и квалитетна вода, со акцент кон спортистите на кои им е најпотребна. А пиењето на здрава вода како што е ЛАДНА , значи здрав живот.