Blog 2014-10-11T14:23:15+00:00

#ПовторноВоСала се вратија најмалите ракометарчиња од Аеродром

By | March 3rd, 2021|Categories: Аеродром|

Речиси една година од како застанавме со тренинзи поради Ковид 19 пандемијата, нашите најмали ракометарчиња од Аеродром повторно се вратија во сала. Нашите пријатели од Алпско им [...]

На тренинг во Стојаково

By | March 2nd, 2021|Categories: Галерија|

На тренинг со помалата група ракометарчиња во Стојаково во ООУ „Кирил и Методиј“ заедно со нашиот тренер Лилјана Новоселска Трпчевска

Голден Арт КЛ7 ја прекина соработката со тренерот Андон Бошковски

By | January 15th, 2021|Categories: КЛ7|

Ракометниот клуб Голден Арт КЛ7 ја информира македонската спортска јавност дека заклучно со 15.01.2020 година (петок) престануваат сите обврски за ангажман како главен тренер во клубот на [...]

На тренинг со пионерите на КЛ7 Скопје

By | January 15th, 2021|Categories: Галерија|

Нашата најмлада селекција, ракометари родени 2006 и помали, школски зимскиот распуст го искористија за тренинг и усовршување на ракометната техника. Веќе во втората недела од [...]

Андреј Петковски повикан на подготовките со сениорската ракометна репрезентација

By | December 30th, 2020|Categories: Главни Новости|

Селекторот на машката ракометна реппрезентација,  Данило Брестовац го објави списокот на репрезентативци за јануарските подготовки на националниот тим. На него заслужено се најде и нашиот играч Андреј [...]