Пријава

/Пријава
Пријава 2019-02-07T12:59:08+00:00

Почитувани, двете смени се пополнети, може да испратите пријава  и да бидете контактирани доколку се ослободи место. Ќе бидете регистрирани во листа на чекање.

Пол

МЖ

Пливач

ДаНе

Со испраќање на оваа форма вие се согласувате со условите на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“.