Галерија

/Галерија

Со брод до Охрид па на прошетка низ стариот дел од градот

Тренингот заменет со кратка туристичка авантура. Прво со брод до Охрид, па [...]

By | 2019-06-29T10:17:38+00:00 June 29th, 2019|Галерија|0 Comments