Vlatko

/Vlatko

About Vlatko

This author has not yet filled in any details.
So far Vlatko has created 75 blog entries.

Вечер посветена на јубилејот 5 години ракометен камп “Кирил Лазаров 7”

Во просториите на Порта Мaкедонија вчера вечер Кирил Лазаров со своите партнeри, [...]

By | 2019-12-23T15:54:56+00:00 December 23rd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Лазаров: Треба напорно да се тренира, особена многу повеќе кога си млад

Шпанскиот медиум „balonmanoveteranos“ го опишуваат Кирил Лазаров како голем професионалец и спортист и среќни се [...]

By | 2019-09-22T21:05:36+00:00 September 22nd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Со брод до Охрид па на прошетка низ стариот дел од градот

Тренингот заменет со кратка туристичка авантура. Прво со брод до Охрид, па [...]

By | 2019-06-29T10:17:38+00:00 June 29th, 2019|Галерија|0 Comments

Рехау гордо ги поддржува најдобрите проекти во државата

Нашиот премиум партнер РЕХАУ веќе пет години е заедно со капитенот и неговиот [...]

By | 2019-06-28T12:19:57+00:00 June 28th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Кирил Лазаров во посета кај градоначалникот на Охрид Константин Георгиески

Капитенот на македонската ракометна репрезентација имаше средба со градоначалникот на Охрид Константин Георгиески. [...]

By | 2019-06-27T09:28:23+00:00 June 27th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Информација за сите учесници од втората смена на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Организаторот на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“, агенцијата КМГ Спорт Ве информира околу [...]

By | 2019-06-23T12:29:58+00:00 June 23rd, 2019|Главни Новости|0 Comments

Евроинс веќе 5 години е официјална осигурителна компанија на ракометниот камп “Кирил Лазаров 7”

Идејата на капитенот за организирање на летен камп уште од нејзиниот зародиш во [...]

By | 2019-06-17T20:35:02+00:00 June 17th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Информација за сите учесници на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Организаторот на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“, агенцијата КМГ Спорт Ве информира околу [...]

By | 2019-06-17T12:14:41+00:00 June 17th, 2019|Главни Новости|0 Comments

Најдобрата ракометарка на светот за 2014 година гостин на кампот на капитенот

Најсилната асоцијација за женскиот ракомет и Бразил е името на Едуарда Аморим .Која [...]

By | 2019-06-13T16:03:17+00:00 June 13th, 2019|Главни Новости|0 Comments