Со брод до Охрид па на прошетка низ стариот дел од градот

//Со брод до Охрид па на прошетка низ стариот дел од градот

Со брод до Охрид па на прошетка низ стариот дел од градот

Тренингот заменет со кратка туристичка авантура. Прво со брод до Охрид, па на мало разладување до Кафе Летница. Оваа авантура ја завршивме со рекреативна прошетка низ стариот град на Охрид и посета на една од најголемите и најстари средновековни цркви на Балканот, Света Софија.

By | 2019-06-29T10:17:38+00:00 June 29th, 2019|Галерија|0 Comments