Информација за сите учесници на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

//Информација за сите учесници на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Информација за сите учесници на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“

Организаторот на ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“, агенцијата КМГ Спорт Ве информира околу организирање на превозот на учесниците на кампот кој ќе се одржи од 26 јуни до 02 јули во Хотел „Аквалина“ Охрид. Имено, поаѓањето на учесниците за втората смена ќе се одвива по следна динамика.

Поаѓањето за втора смена ќе биде на 26.06.(вторник) и тоа во следните термини:

Скопје:

СЦ Борис Трајковски  07:30ч.

Тетово:

Прва наплатна Тетово – Гостивар 08:25 ч.

Кичево:

Лукоил бензинска 09:45 ч.

Штип:

Пред нова пошта, спроти стадионот 08:00 ч.

Св. Николе

Овче поле на бензиска Мики Петрол 08:30

Велес:

Кај мотел Македонија  9:15 ч.

Радовиш

Кај автобуската 6:00 ч

Струмица

Глобал 6:40 ч

Богданци

На автобуска во градот 7:40 ч

Гевгелија

На влез на град, бензиска ОКТА 8:00 ч

Росоман

На бензинската „Црна Река“ 10:15

Прилеп

Бензиска „Лукоил“ на влез 11:15 ч

Битола

Бензиска „Лукоил“ на излез 12:15 ч

Ресен

На автобуска 13:00 ч

Воедно ве информираме со вас да понесете:

– Покрај опремата која ја доделува кампот за тренинг, добро е со себе да понесете и дополнителни маички и шорцеви,

– патики за тренинг,

– чорапи и долна облека,

– купачи за бањање и пешкир за на плажа,

– папучи и

– средства за лична хигиена.

Драги деца исто така можете да ја покажете Вашата креативност со изработка на маска, со која ќе учествувате на маскенбалот. Можете да понесете спремна маска или може да Ви помогне нашиот тим за анимација околу изработката на маската, доколку немате идеја. Маскенбалот ќе има ревијален карактер.

Сите Вие кои имате талент за пеење, танцување, глума, музика, цртање и многу други вештини подгответе се за Камперско ТАЛЕНТ ШОУ, кој ќе биде дел од завршната вечер . И ние знаеме дека сите Вие сте најдобри, но победникот ќе го одберат сите деца со гласање.

За повеќе информации околу распоредот на поагање или информации за кампот можете да се обратите на нашиот меил info@kmgsport.mk или на телефонскиот број: 071 330 529

By | 2018-06-25T18:21:34+00:00 June 23rd, 2018|Главни Новости|0 Comments