Loading...
Камп 2018-07-16T09:28:34+00:00

По четврти пат , во јуни 2018 година, седум дена со официјално најдобриот десен бек во светот и најдобриот македонски спортист, кој со своето ракометно и животно искуство има што да им (по)каже на нашите идни ракометни ѕвезди. Тренинзи со најдобрите македонски тренери и ракометари , како и со нашите гости , познати имиња од светот на ракометот.
Се гледаме во Охрид !

Пријави се

Место

Тренери

Галерија

КМГ СПОРТ е спортска маркетинг агенција која покрај Ракометниот камп „Кирил Лазаров 7“ е организатор и на школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“

Адреса: Ул. 50та Дивизија, 24а 1000 Скопје Македонија
Телефон: +389 72 237 911
е-пошта: info@kmgsport.mk