hummel Logo 160

skolo logo fb

OFF

2WIN.MK-page-001

Кирил Лазаров во улога на предавач на „Handball 4 all“

ezgif-7-7196936161

Селекторот на македонската ракометна репрезентација Кирил Лазаров ќе биде еден од предавачите на меѓународниот проект „Handball 4 all", кој оваа година ќе се одржи од 28-30 јуни во Белград.

Станува збор за летна ракометна академија со специјална програма за развој на млади играчи и тренери.

Покрај Лазаров, во улога на предавач ќе биде и поранешниот селектор на Македонија, Драган Ѓукиќ. Темите на кои ќе се дискутира ќе бидат обработени теоретски и практично.

Присуството на „Handball 4 all" ќе биде бесплатно.

Share