Loading...

Тетово

/Тетово
Тетово 2018-04-05T08:40:18+00:00

Project Description

Вторник 19:15 

Четврток 19:15

Новости

Капитенот Лазаров гостин на КЛ7 Куп Север

December 23rd, 2018|0 Comments

Повеќе од 150 дечиња дел од првиот КЛ7 Куп Север

November 18th, 2018|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Драган, Тетово

Многу сакам ракомет и многу сакам да тренирам.

 

Стефанија, Тетово

Галерија

Играчи