Loading...

Струга

/Струга
Струга 2018-08-20T15:48:40+00:00

Project Description

Понеделник 18:00 (Нико Нестор)

Среда 17:00 (СЦ Тими)

Сабота 12:00 (Нико Нестор)

Вторник 10/15ч. (СЦ Тими)

Четврток 10/15ч (СЦ Тими)

Сабота 11:00 (СЦ Тими)

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

Иван, Богданци

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Лилјана.

Марија, Дојран

Галерија