Loading...

Стојаково

/Стојаково
Стојаково 2018-10-28T17:49:44+00:00

Project Description

Среда 15 часот

Петок 15 часот

Сабота 09 часот

Среда 16 часот

Петок 16 часот

Сабота 09 часот

Среда 17 часот

Петок 17 часот

Сабота 09 часот

Новости

На тренинг во Стојаково

March 15th, 2019|0 Comments

Алпски игри во Стојаково

March 2nd, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Иван, Стојаково

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Лилјана.

 

Марија, Стојаково

Галерија

Играчи