Loading...

Охрид

/Охрид
Охрид 2018-11-14T09:20:12+00:00

Project Description

– вторник 19:15
– четврток 18:40
– сабота 10:30

– вторник 20:30
– четврток 20:30
– сабота 10ч

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Иван, Охрид

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Лилјана.

 

Марија, Охрид

Галерија

Играчи