Loading...

Куманово

/Куманово
Куманово 2019-05-28T08:13:37+00:00

Project Description

Понеделник 17 часот

Вторник 11 часот

Четврток 11 часот 

Петок 17 часот

Сабота

Мала група од 15 часот

Голема група од 16 часот

Новости

Алпски игри во Куманово

April 17th, 2019|0 Comments

Капитенот Лазаров гостин на КЛ7 Куп Север

December 23rd, 2018|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

Горан, Куманово

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Кети.

Елена, Куманово

Галерија

Играчи