Loading...

Кисела Вода

/Кисела Вода
Кисела Вода 2019-09-19T11:34:41+00:00

Project Description

ОУ „Кирил Пејчиновиќ“

Вторник 18:00

Петок 17:00

Сабота 09:30

ОУ „Круме Кепески“ – спортската сала „Архиепископ Доситеј“

Понеделник 15:00

Среда 15:00

Сабота 09:30

Новости

Натпревар помеѓу пионерите и нивните родители

December 31st, 2019|0 Comments

КЛ7 ALL STAR натпревар

December 27th, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да дојдат тренинзите во школата за ракомет на Кирил Лазаров, ракометот ми е омилен спорт

Лука, Кисела Вода

Сакам да тренирам ракомет и да играм како мојот омилен спортист Кирил Лазаров

Марија, Кисела Вода

Галерија