Богданци

/, Школи/Богданци
Богданци 2017-10-17T14:02:46+00:00

Project Description

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

Иван, Богданци

Многу сакам да играм ракомет и многу сум и благодарна на мојот тренер Лилјана.

Марија, Дојран

Играчи