Loading...

Чешиново – Облешево

/Чешиново – Облешево
Чешиново – Облешево 2019-08-14T11:04:20+00:00

Project Description

Спортска сала „Никола Карев“

Понеделник 17 часот

Среда 17 часот

Петок 17 часот

Спортска сала „Никола Карев“

Понеделник 16 часот

Среда 16 часот

Петок 16 часот

Новости

На тренинг со пионерите на КЛ7 Скопје

January 15th, 2021|0 Comments

На тренинг со генерација 08/09

December 28th, 2020|0 Comments

Мислење

Тренирам веќе една година ракомет и многу ми се допаѓа.

Димитар, Облешево

Омилен спорт ми е ракометот и многу сакам да тренирам со тренер Евица

Марија, Чешиново

Галерија