Loading...

Битола

/Битола
Битола 2019-09-19T15:21:39+00:00

Project Description

Понеделник – 19:30

Среда – 18:30

Четврток –  18:30

Понеделник – 18:30 (2009 и помали) – 19:30 (2007/08) – 20:30 (2005/06)

Среда – 18:30 (2009 и помали) – 19:30 (2007/08) – 20:30 (2005/06)

Петок – 18:30 (2009 и помали) – 19:30 (2007/08) – 20:30 (2005/06)

Мислење

Кога ке пораснам сакам да играм ракомет како мојот идол Кирил Лазаров

Ангел, Битола

Многу ни е забавно на тренинг со тренер Борче и тренер Кире

Ивана, Битола

Галерија