Loading...

Аеродром

/Аеродром
Аеродром 2020-08-13T13:21:24+00:00

Project Description

ОУ „Блаже Конески“

Понеделник 20ч.

Среда 19ч.

Сабота 09:00

ОУ „Блаже Конески“

Среда 20ч.

Петок 20ч.

Сабота 10:00

ОУ „Блаже Конески“

Вторник 20ч.

Четврток 20ч.

Сабота 11:00

Новости

Натпревар помеѓу пионерите и нивните родители

December 31st, 2019|0 Comments

КЛ7 ALL STAR натпревар

December 27th, 2019|0 Comments

Мислење

Едвај чекам да одам на тренинг, многу учиме со нашиот тренер и убаво си поминуваме

 

Александар, Аеродром

Многу ми е мило што може да тренирам ракомет и да учам од најдобрите.

Ивана, Ново Лисиче

Галерија