Тетово

/Тетово

Кирил Лазаров во идеалниот тим на последната деценија

Развојот на ракометната игра го доведе овој спорт да биде многу популарен во [...]

ЛАДНА партнер на школата за ракомет “Кирил Лазаров 7”

Брендот ЛАДНА ова лето стана партнер на ракометниот камп на капитенот кој се [...]

Во градот под Шара започна со рaбота школата за ракомет ” Кирил Лазаров 7 “

Огромен интерес кај тетовските деца за најатрактивниот спорт во Макенонија, ракометот. Со вчерашниот [...]

2017-12-01T17:21:19+00:00 December 1st, 2017|Главни Новости, Тетово|0 Comments