Св. Николе

/Св. Николе

Во последното коло од пионерската лига КЛ7 со две победи и еден пораз

Овој викенд се одигра последното коло од пионерската лига на ракометната федерација на [...]

Повеќе од 150 деца го почувствуваа натпреварувачкиот дух и тимската игра на КЛ7 КУП Исток

Школата на Капитенот од општина Чешиново-Облешево беше домаќин на првиот КУП Исток [...]

КЛ7 Свети Николе со пораз во десетото коло од пионерската лига

Во 10-тото коло од пионерската лига на РФМ, КЛ7 Свети Николе беше [...]

2019-02-24T19:08:49+00:00 February 24th, 2019|Св. Николе|0 Comments

КЛ7 КУП Исток: Преубави дружења и многу возбудливи ракометни натпревари

Школата на Капитeнот и овој викенд ги продолжи натпреварите во рамки на својот [...]

КЛ7 Свети Николе и Астраион ги поделија бодовите

Во четвртото коло од пионерската лига на РФМ се сретнаа екипите на  КЛ7 [...]

2018-11-25T08:53:26+00:00 November 25th, 2018|Св. Николе|0 Comments

КЛ7 Свети Николе со победа започна во пионерската лига

Во првото коло од пионерската лига на РФМ, КЛ7 Свети Николе отвори со [...]

2018-11-05T17:56:29+00:00 November 5th, 2018|Св. Николе|0 Comments

Заврши распустот на школата за ракомет “Кирил Лазаров 7” од Свети Николе

„Децата од школата се повторно во сала“ Школата за ракомет "Кирил Лазаров 7" [...]

2018-08-02T09:28:08+00:00 August 2nd, 2018|Св. Николе|0 Comments

Кирил Лазаров во идеалниот тим на последната деценија

Развојот на ракометната игра го доведе овој спорт да биде многу популарен во [...]