Стојаково

/Стојаково

Повеќе од 150 деца го почувствуваа натпреварувачкиот дух и тимската игра на КЛ7 КУП Исток

Школата на Капитенот од општина Чешиново-Облешево беше домаќин на првиот КУП Исток [...]

КЛ7 КУП Исток: Преубави дружења и многу возбудливи ракометни натпревари

Школата на Капитeнот и овој викенд ги продолжи натпреварите во рамки на својот [...]

Школата на капитенот во Богданци и Стојаково ја живее својата втора година

Дечињата на тренинзите уживаат учејќи ракомет За Богданци ракометот бил и останува спорт [...]

2018-08-31T18:46:53+00:00 August 31st, 2018|Богданци, Стојаково|0 Comments

Пријателски натпревари помеѓу ракометните школи Богданци и Стојаково

По отворањето на нашите школи во Богданци и Стојаково во текот на минатата [...]

2018-05-21T15:46:37+00:00 May 21st, 2018|Богданци, Стојаково|0 Comments

Кирил Лазаров во идеалниот тим на последната деценија

Развојот на ракометната игра го доведе овој спорт да биде многу популарен во [...]

ЛАДНА партнер на школата за ракомет “Кирил Лазаров 7”

Брендот ЛАДНА ова лето стана партнер на ракометниот камп на капитенот кој се [...]