Куманово

/Куманово

Првиот КЛ7 КУП Север за оваа сезона помина во знакот на вистинското другарство и љубов кон ракометот

Околу 300 деца од школате на капитенот од Скопје, Велес, Тетово и [...]

Третиот КЛ7 КУП Север во знакот на хуманоста на нашите ракометарчиња и КРИК

Изминатиов викенд во салата на ОУ „Круме Кепески" во општина Кисела Вода се [...]

Капитенот Лазаров гостин на КЛ7 Куп Север

Повторно прекрасна слика во спортската сала „Архиепископ Доситеј“ во Општина Кисела Вода направија [...]

Повеќе од 150 дечиња дел од првиот КЛ7 Куп Север

Прекрасна слика во спортската сала „Архиепископ Доситеј“ во Општина Кисела Вода, вчера направија [...]

Од минатата година и Куманово стана член на семејството на школата на капитенот

Уписите се во тек за сите деца од 7 до 15 години Ракометната [...]

2018-08-31T07:32:44+00:00 August 31st, 2018|Куманово|0 Comments

Николовска: Нашите деца со нетрпение го чекаат секој тренинг

Доаѓањето половина час пред почеток на тренинг , само ја потврдува љубовта [...]

2018-04-18T16:27:17+00:00 April 18th, 2018|Куманово|0 Comments

Кирил Лазаров во идеалниот тим на последната деценија

Развојот на ракометната игра го доведе овој спорт да биде многу популарен во [...]