Галерија

/Галерија

На тренинг кај најмалите ракометари во Стојаково

На тренинг со најмалата група во Стојаково под водство на тренер Лилјана [...]

2018-10-28T17:50:59+00:00 October 28th, 2018|Галерија|0 Comments

Кирил Лазаров се дружеше со децата од школите во Битола и Новаци

Натпреварот на репрезентацијата во Битола беше најголема радост за децата од школата [...]

2018-10-27T07:32:52+00:00 October 27th, 2018|Галерија, Главни Новости|0 Comments

Голмански тренинг со пионерите КЛ7 Кисела Вода

Голмански тренинг за пионерите од КЛ7 Кисела Вода во Круме Кепески. Со [...]

2018-10-22T08:29:50+00:00 October 22nd, 2018|Галерија|0 Comments

Ѓоргоноски како засилување на тренингот наменет за одбрана

Нашите пионери од Кисела Вода предводени од тренерскиот тандем Никчевиќ-Котески на тренингот [...]

2018-09-29T09:16:24+00:00 September 29th, 2018|Галерија|0 Comments