Чешиново-Облешево

/Чешиново-Облешево

Тренери на ракометната школа „КЛ7“ на обука за доусовршување

Викендов во Дојран се одржа обука за доусовршување  на тренери во организација на Здружението на [...]

ЛАДНА партнер на школата за ракомет “Кирил Лазаров 7”

Брендот ЛАДНА ова лето стана партнер на ракометниот камп на капитенот кој се [...]