Аеродром

/Аеродром

Третиот КЛ7 КУП Север во знакот на хуманоста на нашите ракометарчиња и КРИК

Изминатиов викенд во салата на ОУ „Круме Кепески" во општина Кисела Вода се [...]

Викенд за натпревари помеѓу КЛ7 Аеродром и КЛ7 Кисела Вода

Вчерачните тренинзи во школите на капитенот во Скопје ги реализиравме со најинтересното [...]

2019-02-24T16:58:59+00:00 February 24th, 2019|Аеродром|0 Comments

Капитенот Лазаров гостин на КЛ7 Куп Север

Повторно прекрасна слика во спортската сала „Архиепископ Доситеј“ во Општина Кисела Вода направија [...]

Повеќе од 150 дечиња дел од првиот КЛ7 Куп Север

Прекрасна слика во спортската сала „Архиепископ Доситеј“ во Општина Кисела Вода, вчера направија [...]

Еден поинаков тренинг за денот на независноста

Празникот на државноста, школата за ракомет "КЛ7"- Аеродром го одбележа со своите [...]

2018-09-08T10:42:40+00:00 September 8th, 2018|Аеродром|0 Comments

Можеби идниот Лазаров е некое дете од нашата школа во Аеродром

Школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“ – Аеродром подготвена за првиот тренинг Ракометнaта [...]

2018-08-25T09:47:50+00:00 August 25th, 2018|Аеродром|0 Comments

Тренинг натпревар со многу жар и желба за победа

Девојчињата и момчињата од генерација 2006/07 и помали, кои своите тренинзи ги [...]

2018-06-01T09:51:40+00:00 June 1st, 2018|Аеродром|0 Comments

Децата од нашата школа дел од Скопскиот мини маратон

Традиционалниот Скопски маратон и оваа година ги анимираше и најмалите. Преку 500 [...]

2018-05-05T12:15:03+00:00 May 5th, 2018|Аеродром|0 Comments