Аеродром

/Аеродром

Првиот КЛ7 КУП Север за оваа сезона помина во знакот на вистинското другарство и љубов кон ракометот

Околу 300 деца од школате на капитенот од Скопје, Велес, Тетово и [...]

На тренинг со најмалите ракометарчиња во Македонија

Од оваа сезона во ОУ „Блаже Конески“ во општина Аеродром ја имаме [...]

2019-10-16T15:25:49+00:00 October 16th, 2019|Аеродром|0 Comments

Во Аеродром нова група наменета за најмалите ракометарчиња

Школата за ракомет КЛ7 како дел од својата развојна стратегија за отворање [...]

2019-09-17T18:39:33+00:00 September 17th, 2019|Аеродром|0 Comments

Третиот КЛ7 КУП Север во знакот на хуманоста на нашите ракометарчиња и КРИК

Изминатиов викенд во салата на ОУ „Круме Кепески" во општина Кисела Вода се [...]

Викенд за натпревари помеѓу КЛ7 Аеродром и КЛ7 Кисела Вода

Вчерачните тренинзи во школите на капитенот во Скопје ги реализиравме со најинтересното [...]

2019-02-24T16:58:59+00:00 February 24th, 2019|Аеродром|0 Comments

Капитенот Лазаров гостин на КЛ7 Куп Север

Повторно прекрасна слика во спортската сала „Архиепископ Доситеј“ во Општина Кисела Вода направија [...]

Повеќе од 150 дечиња дел од првиот КЛ7 Куп Север

Прекрасна слика во спортската сала „Архиепископ Доситеј“ во Општина Кисела Вода, вчера направија [...]

Еден поинаков тренинг за денот на независноста

Празникот на државноста, школата за ракомет "КЛ7"- Аеродром го одбележа со своите [...]

2018-09-08T10:42:40+00:00 September 8th, 2018|Аеродром|0 Comments

Можеби идниот Лазаров е некое дете од нашата школа во Аеродром

Школата за ракомет „Кирил Лазаров 7“ – Аеродром подготвена за првиот тренинг Ракометнaта [...]

2018-08-25T09:47:50+00:00 August 25th, 2018|Аеродром|0 Comments