Фотогалерија од натпреварот КЛ7 – ГРК Тиквеш 2004

//Фотогалерија од натпреварот КЛ7 – ГРК Тиквеш 2004

Фотогалерија од натпреварот КЛ7 – ГРК Тиквеш 2004

По четирите победи во низа, КЛ7 го доживеа првиот пораз во Првата лига. Далеку поискусната екипа на Тиквеш 2014 знаеше како да ги искористи нашите грешки па забележа заслужена победа со резултат 23-25. Во групата 1, Тиквеш 2014 е единствената непоразена екипа, а ние и покрај поразот остануваме на втората позиција со 12 бодови.

2019-11-11T16:50:24+00:00 November 11th, 2019|КЛ7|0 Comments