HUMMEL опрема

//HUMMEL опрема

HUMMEL опрема

Како школа за ракомет преку интерна продажба сакаме да ви понудиме оригинална HUMMEL опрема за сите членови на нашата школа. Опремата е што е понудена е незадолжителна за секое дете, исклучиво избор.


Повеќе информации за нарачки можете да добиете на следните телефонски броеви: 071 330 529 и 070 355 141

2019-10-08T15:11:28+00:00 October 8th, 2019|Галерија|0 Comments