[Фотогалерија] Победа на КЛ7 во третото коло од Првата лига

//[Фотогалерија] Победа на КЛ7 во третото коло од Првата лига

[Фотогалерија] Победа на КЛ7 во третото коло од Првата лига

Пред полни трибини и во одлична атмосфера победа над РК Аеродром со резултат 34:25, за три од три во Првата лига.

2019-10-05T21:07:56+00:00 October 5th, 2019|Главни Новости|0 Comments