На тренинг со најмалите во ОУ „Кирил Пејчиновиќ“

//На тренинг со најмалите во ОУ „Кирил Пејчиновиќ“

На тренинг со најмалите во ОУ „Кирил Пејчиновиќ“

Проф Влатко Котески е задолжен за нашите најмлади генерации во Кисела Вода. Тренинзите се одржуваат во ОУ „Кирил Пејчиновиќ“ секој понеделник од 18 часот, четврток од 16 часот и сабота од 09:30.

Работиме на развиток на различни моторички способности, на подобрување на координацијата, рамнотежата, агилноста, снаодливост, брзината и силата, работиме на особини кои неминовно ги поседува секој модерен ракометар.

2019-10-02T13:30:29+00:00 October 2nd, 2019|Галерија|0 Comments