Пријателски натпревари помеѓу нашите школи од Струга и Охрид

/, Охрид/Пријателски натпревари помеѓу нашите школи од Струга и Охрид

Пријателски натпревари помеѓу нашите школи од Струга и Охрид

Викендов се одиграа неколку пријателски натпревари помеѓу нашите школи од Струга и Охрид

2019-04-11T17:02:44+00:00 April 11th, 2019|Галерија, Охрид|0 Comments