На тренинг во Стојаково

//На тренинг во Стојаково

На тренинг во Стојаково

На тренинг во Стојаково во преубавата сала во ООУ „Кирил и Методиј“ заедно со нашиот тренер Лилјана Новоселска Трпчевска и поранешниот македонски репрезентативец, Горан Ѓоргоноски.

2019-03-15T09:21:25+00:00 March 15th, 2019|Стојаково|0 Comments