На тренинг во ОУ „Кузман Шапкарев“ – Драчево со Влатко Котески

//На тренинг во ОУ „Кузман Шапкарев“ – Драчево со Влатко Котески

На тренинг во ОУ „Кузман Шапкарев“ – Драчево со Влатко Котески

По подолго време во Драчево повторно ќе се игра ракомет. Тренинзите се одржуваат во ОУ„Кузман Шапкарев“ секој понеделник од 16 часот, среда 19 часот и петок од 18 часот. Тренер на школата ќе биде поранешниот македонски репрезентативец проф. Влатко Котески.

Се гледаме во сала !

2018-09-20T08:24:19+00:00 September 20th, 2018|Галерија|0 Comments